Zdražilová Iva, MUDr.

Kontakt

Klicperova 8
77900 Olomouc

Česko

606844824

Otvírací doba

pondělí

Zavřeno


úterý

Zavřeno


středa

13:00 - 16:00


čtvrtek

09:00 - 16:00


pátek

09:00 - 16:00


sobota

Zavřeno


neděle

Zavřeno

Objednat konzultaci

Vyhovuje mi termín

Informace o poradci

Jsem v prvé řadě lékařka. Své znalosti a zkušenosti používám v Metabolic Balance jako pevný základ pro práci se svými klienty.

Rozhodla jsem se lidi nejen léčit, ale především povzbuzovat a vést ke zdravému způsobu života. Proto jsem zabrousila do ajurvédy, jsem certifikovanou lékařkou funkční medicíny a již přes 7 let s nadšením nabízím konzultace v programu Metabolic Balance.

Úspěchy mých klientů (a jejich pozitivní ohlasy na mou práci) mne stále více utvrzují v přesvědčení, že Metabolic Balance je ta správná cesta, jak získat zdraví a radost ze života.

S radostí provedu i Vás.

Iva Zdražilová,

(t) 606 844 824
www.ayur-balance.cz

www.balancedpoint.cz

fb: Balanced Point Olomouc

Informace o poradně

V programu Metabolic Balance dbám na to, abyste měli po celou dobu potřebnou podporu a dostatek informací o svém pokroku.

Můžete využít nabídku osobních konzultací, které probíhají po objednání v mé kanceláři na třídě 17. Listopadu 2d, Olomouc.  

Objednávejte se telefonicky na čísle:  606 844 824, nebo přes kontaktní  formulář www. ayur-balance.cz

 

We would like to point out that the content of this Coach website has not been checked by Metabolic Balance and Metabolic Balance therefore assumes no responsibility for the content of this specific (web) page.